03-02-2020, 07:39 PM
Kaç Kişilik
4
Kişilik
Hazırlama
90
Dakika
Pişirme
30
Dakika
Zorluk
Zor
Kat kat ince yukfanın içinde lezzetli bir karışım hayal edin... Kayseri'nin geleneksel yemekleri arasında yer alan Kayseri Yağlaması en az Kayseri Mantısı kadar seviliyor. Siz de bu tarife bayılacaksınız...
Kayseri Yağlaması Malzemeleri
HAMURU İÇİN
4 su bardağı
un
20 mililitre (ml)
sıvı yağ
1 tatlı kaşığı
tuz
1 tatlı kaşığı
şeker
1 su bardağı
su, ılık
1 yemek kaşığı
kuru maya
250 gram (g)
kıyma, az yağlı
4 adet
domates, rendelenmiş
1 yemek kaşığı
Knorr Kıymalı Tarifler İçin Baharatlı Çeşni
SATIN AL
20 mililitre (ml)
zeytinyağı
Yarım adet
soğan, ince doğranmış
4
Kişilik
Hazırlama
90
Dakika
Pişirme
30
Dakika
Zorluk
Zor
Kat kat ince yukfanın içinde lezzetli bir karışım hayal edin... Kayseri'nin geleneksel yemekleri arasında yer alan Kayseri Yağlaması en az Kayseri Mantısı kadar seviliyor. Siz de bu tarife bayılacaksınız...
Kayseri Yağlaması Malzemeleri
HAMURU İÇİN
4 su bardağı
un
20 mililitre (ml)
sıvı yağ
1 tatlı kaşığı
tuz
1 tatlı kaşığı
şeker
1 su bardağı
su, ılık
1 yemek kaşığı
kuru maya
250 gram (g)
kıyma, az yağlı
4 adet
domates, rendelenmiş
1 yemek kaşığı
Knorr Kıymalı Tarifler İçin Baharatlı Çeşni
SATIN AL
20 mililitre (ml)
zeytinyağı
Yarım adet
soğan, ince doğranmış