Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bademli Tart
#1
Kaç Kişilik
4
Kişilik
Hazırlama
15
Dakika
Pişirme
25
Dakika
Zorluk
Kolay
Badem kremasının en çok yakıştığı tariflerden biriyle karşınızdayız; Bademli Tart. 
Klasikleşen Elmalı Pay tarifine ya da Tarte Tatin tarifine artık aşinayız. Ancak bu sefer tart severlerin bayılacağı bir tarifle karşınızdayız.Tart yaparken dikkat edilmesi gerekenler temel hatlarıyla aynı. Birkaç farklı yöntem olsa da sonuçlar birbirine benziyor. Yöntemlerden bir tanesi ve değişmezi hazırladığınız hamura koyacağınız tereyağının soğuk olması. Ve tereyağının da aynı zamanda hamura iyice yedirilmemiş olması gerektiği.Soğuk tereyağı kullanma şansınız yoksa, hamurun içine yarım su bardağı kadar buzlu su koymak da işinizi görecektir. Merdaneleri hazırlayın başlıyoruz. 



Bademli Tart Malzemeleri
ANA MALZEMELER
1 adet
yumurta
200 gram (g)
un
4 yemek kaşığı
şeker
10 gram (g)
vanilya
100 gram (g)
tereyağı, soğuk, küp kesilmiş
1 tatlı kaşığı
kabartma tozu
BADEMLİ HARÇ İÇİN
2 adet
yumurta
200 gram (g)
şeker
200 gram (g)
şeker
200 gram (g)
badem unu
200 mililitre (ml)
sıvı krema
yarım su bardağı
file badem
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping